4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Haşim Karadağ yeniden başkan

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da kulüp başkanlığına, Haşim Karadağ yeniden seçildi.


Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılan Malatyaspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek liste ile gidilen seçimlerde, Haşim Karadağ yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurula katılmayan Karadağ, kurula son anda tek aday olarak listesini sundururken, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ve Malatya milletvekilleri de genel kurula katılmadı.


Yönetim kurulunda yer alan Selahattin Dağıstanlı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Liste çalışması öğlen sonrası belirlendi. Haşim Karadağ uçakta yer bulamadığı için gelemediler. En kısa sürede Malatya'ya gelecekler. Bize söylendiği kadarı ile listeyi hazırladık. İstanbul'dan beni aradılar ve gerekli bilgiyi verdiler. Genel kurul sonucunda başkanımız en kısa sürede gelecekler. Malatyaspor'da eski futbolcularla alakalı lisanslar yatırıldı. Yeni transferlerin lisans bedellerini de görüşeceğiz, şu an yatmış bile olabilir" dedi.


Malatyaspor'un Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Prof. Dr. Salih Mamiş, Op. Dr. İlhan Geçit, Mehmet Çolak, Sami Er, Bekir Yüksekdağ, Burhan Polat, Ahmet Özbildirici, Selahattin Dağıstanlı, Orhan Kaya, Cebrail Mungan, Mehmet Yıldırım, Muhittin Şeftalicioğlu, Betül Kazan, Bilal Aydoğan, Zeynel Ustop, Mustafa Paşahan, Şevket Küçükaslan, Ali Zengin, Kadir Koç, Ayhan Akman, Osman Sevinç, Fuat Nalbant, Cengiz Polatdemir, Ahmet Çetin, Ömür Karaağaç, Polat Emre, Derviş Peker, Abdullah Aksoğanoğlu, Mustafa Adıyaman, Serkan Birer,
Hakan Aydoğan."


Denetim kuruluna Mustafa Karaman, Remzi Akdemir, Hüseyin Fidan seçilirken, disiplin kuruluna ise Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Dr. Bülent Topaloğlu ve Ferhun Karadağ getirildi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 01:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?