7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Hayırsever İşadamından Malatya'ya sağlık ocağı

Malatya'da iş adamı Ekrem Dernek tarafından yaptırılacak sağlık ocağının temeli düzenlenen törenle atıldı.
Malatya Eğitim Vakfı Ankara Şube Başkanı ve iş adamı Ekrem Dernek tarafından babası Hasan Dernek adına Malatya merkez Cemal Gürsel Mahallesi'nde yaptırılacak olan sağlık ocağının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Vali Osman Kadıoğlu, Belediye Başkanı Cemal Akın, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, iş adamı Ekrem Dernek ve çok sayıda davetli katıldı.
Yaklaşık 3 bin kişiye hizmet vermesi beklenen sağlık ocağını yaptıran Dernek, babası adına yaptırdığı sağlık ocağının bitmesinin ardından Orduzu Kasabası'nda annesi adına bir ilköğretim okulu yaptıracağını söyledi. Törene katılan Vali Kadıoğlu, hayırsever iş adamlarının bu gibi girişimlerini takdirle karşıladıklarını belirtti. Yapılan konuşmalardan sonra Hasan Dernek Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı.
MALATYA - İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2004 Cumartesi 14:48:35
Güncelleme :22 Mayıs 2004 Cumartesi 15:08:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ekrem dernek IP: 81.215.92.xxx Tarih : 24.06.2004 23:44:46
iş adamı ekrem dernek'i bu hayır severdavranışından dolayı kutlar babalarının ismlerini yaşattığından dolayı kutlar,malatya,ya hayırlı olmasını ve bu tip yatırmların Malatya dışında yaşayan Malatyalı iş adamlarına örnek olmasını temeni eder saygılar sunarız Süleyman,Semra;Nadire Tuğçe,Ekrem Dernek.. Kırklareli