2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Hedefi özel hastaneleri yakalamak

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan ve göreve başlayan İlhan Geçit, devlet hastanelerinin özel hastanelerle yarışır hale gelmesi gerektiğini ve hedeflerinin de bu olduğunu söyledi. 

Makamında bir basın toplantısı düzenleyen Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi iken Malatya Beydağı Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Üroloji Uzmanı Op. Dr. İlhan Geçit, "Basın mensuplarından eksikleri görmemizde bize rehberlik etmelerini bekliyoruz" dedi. 

Görevden alınan eski başhekim Nail Derelioğlu'nun idare mahkemesine başvurup, hastanede büyük ihalelerin yapılacağını, bu nedenle kendisinin görevini sürdürmesi gerektiğini dilekçesinde bildirmesinin Geçit'e sorulması üzerine, "Öyle büyük bir inşaat ihalesi yoktur. Zaten önceki başhekim döneminde başlatılan ihale süreçleri devam edecek. Çünkü devlette devamlılık esastır" dedi. Bir basın mensubunun hastanede ne gibi eksiklikler olduğu sorması üzerine Başhekim Geçit, göreve yeni başladığını, soruları fazla cevaplayamayacağını söyledi. İlhan Geçit, "Şunu öncelikle söyleyeyim ki, burası önceden SSK Hastanesi olması nedeniyle, bazı mevzuatlarda sıkıntı olabilir. Daha sonra hastanenin eksikleri ve yapacağım çalışmalarla ilgili ayrı bir basın toplantısında, soruları cevaplandıracağım" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2006 Cuma 17:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?