7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Hekimhan'da resim sergisi

Malatya'nın Hekimhan İlçesi'nde karma resim sergisi törenle açıldı. 

Hekimhan Kaymakamlığı Gençlik ve Eğitim Merkezi Resim Kursu öğrencileri tarafından düzenlenen karma resim sergisi açılış törenine, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, İlçe Kaymakamı Tülay Baydar, bazı daire müdürleri ve kursiyerler katıldı.
Uzman Jandarma Kıdemli Çavuş Ahmet Koçak'in rehberliğinde Aralık 2006 da etkinlikler kapsamında yürüttükleri resim egzersiz faaliyetlerinde meydana getirdikleri eserleri izleyicilere sundular. 

Vali Daşöz bu anlamlı faaliyetlerinden ötürü Koçak ve kursiyerleri kutladı. Hangi meslekten olursa olsun mutlaka sanat faaliyetlerini de sürdürmelerini isteyen Daşöz, bu tip faaliyetlerin yanında olduğunu belirtti. İlçe Kaymakamı Tülay Baydar'ın da yaptığı kaplumbağa terbiyecisi tablosunu da inceleyen Vali Daşöz, Kaymakam Tülay Baydar'ı tebrik etti. Çalışmalarından dolayı Ahmet Koçak'a Vali Halil İbrahim Daşöz, plaket verdi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 11:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADNAN AKYÜZ IP: 88.232.130.xxx Tarih : 12.06.2007 17:29:00
İlçemizin adının bu tarz sosyal aktivitelerle beraber anılması beni memleketinden uzak biri olarak mutlu etti. Ben ilçemi küme düşmüş bi takıma benzetiyorum ve benim ilçem bulunduğu ligi haketmiyo o yüzden sosyo kültürel ve istihdam yaratacak ekonomik anlamdaki tüm yatırımlarada kimden nerden gelmiş demeden Tebrik etmek istiyorum. Bu faaliyetin oluşumunda katkıları bulunan başta İlçemiz Kaymakamı Sayın Tülay Baydar hanımefendiyi ve diğer tüm hemşerilerimi kutluyorum. Saygılarımla, Adnan Akyüz