30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Her üye 5 'Evet'çi bulacak

MALATYA'DA HER MEMUR-SEN ÜYESİ 5 'EVETÇİ' BULACAK

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Şahin Kayaduman, her Memur-Sen üyesinin referandum için 5 vatandaşı evet için ikna edeceğini söyleyerek, "Anayasa parti pırtı meselesi değildir" dedi.

Şahin, Memur-Sen'e bağlı sendika yöneticileri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında "Red cephesinde yer alanların kimliklerini ibretle izliyoruz. Bunlar nasıl oldu da aynı cephede saf tuttular. Bunları bir araya getiren ortak hedef nedir? Hele senelerdir toplu sözleşme ve grev hakkı için bağırıp çağıran, sağımızdaki ve solumuzdaki memur sendikalarının, hayır cephesinde yer almalarını anlamak mümkün değil. Bu ilkesizlik onlara hiç yakışmıyor" dedi.

Memur-Sen olarak bütün Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da 12 Eylül'e kadar seferberlik ilan ettiklerini ve 13 Eylül sabahında mutlu sona ulaşmak için her Memur-Sen üyesinin en beş vatandaşı evet demek için ikna edeceğini kaydeden Şahin, "Kesinlikle unutulmamalıdır ki, bu paket AK Parti'nin Saadet Partisi'nin ve BBP'nin paketi değildir. Parti pırtı meselesi de değildir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 16:50:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:48:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?