3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Herkes için futbol

Malatya'da düzenlenen herkes için futbol turnuvası sona ererek, dereceye girenlere hediyeleri verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklaşa düzenlemiş oldukları herkes için futbol sınıflar arası salon futbol turnuvası final müsabakaları ile sona erdi. Turgut Özal İş Okulu Spor Salonu'nda yapılan final müsabakasının ardından kupa seremonisi düzenlendi. Müsabakalar sonunda, Kanaryalar sınıfı birinci, Kartallar sınıfı ikinci ve Aslanlar sınıfı üçüncü oldu.

Birinci olan Kanaryalar sınıfına kupası ve belgesi, Milli Eğitim Spor İzcilik Şube Müdürü Şinasi Fırat tarafından verildi. İkinciliği elde eden Kartallar sınıfına kupasını ve belgesini Turgut Özal İş Okulu Okulu Müdürü Derviş Yoldaş verdi. Üçüncü Aslanlar sınıfına kupasını ve belgesini il koordinatörü Yunus Çatal verdi. Katılan tüm öğrencilere TFF adına Katılım Belgelerini TFF Doğu Anadolu Teknik Direktörü Zafer Güler verdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Futbol İl Koordinatörü Sinan Alkış ise, katkı sağlayan kurumlara ve kuruluşlara ayrıca okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Alkış, bu organizasyonun futsal - salon futbolunun, salonu bulunan okullarda 2008 -2009 eğitim öğretim yılı içinde devam edileceğini belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?