3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Hırsız kameraya takıldı

HIRSIZ GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Malatya'da İnönü Caddesi'nde bir iş yerine girerek cep telefonu çalan şüpheli, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, İnönü Caddesi'nde Malatya Belediyespor'un eski futbolcusu Mehmet Ataş'a ait cep telefonu dükkanında meydana geldi. Şüpheli şahıs, Mehmet Ataş'a ait işyerine müşteri gibi gelerek, bir anlık dalgınlığından faydalanarak vitrindeki cep telefonunu alarak, işyerinden ayrıldı. Ataş'da hırsızın güvenlik kamerasından aldığı fotoğrafları çoğaltarak iş yerine astı.

İşyeri sahibi ve eski futbolcu Mehmet Ataş, "Müşterinin olduğu bir esnada ben müşteriyle ilgilenirken o esnada şahısın telefonu çaldığını fark etmedim. Olay olduktan sonra telefonun çalındığının fakına vardım. Daha sonra güvenlik kamerasından fotoğraflarını çıkardım. Bunu yapmamın sebebi, insanların emeğine saygı yok. Düşünün siz verginizi veriyorsunuz, gecenizi gündüzünüze katıp çalışıyorsunuz ama hırsızlığı meslek haline getirenler gelip, emeğinizi çalıyor. Dolayısıyla bende bu arkadaşımızın

görüntülerini çıkartıp, Malatya'da birçok yere asacağım. Bunu hırsızlık yapmak isteyenlere ve bu işi meslek haline getirenlere ders olsun diye yapıyorum. Emek hırsızları çok ben de böyle bir uygulamaya gittim. Buda bütün hırsızlara ders olsun" dedi.

HIRSIZ GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
HIRSIZ GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 13:23:04
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 23:55:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?