3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Hırsızlar kol geziyor!

Malatya'da son günlerde hırsızlık olaylarının arttığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Çarmuzu Mahallesi'ndeki camiinin müezzini H.K.nın (46) ceketinin cebindeki 100 TL para ve bankalara ait kredi kartları çalındı. Karakavak Mahallesi'nde C.K.ya (56) ait kamyondan mazot çaldığı iddia edilen B.A.(28) yakalandıktan sonra çıkarıldığı adliyece tutuklandı. Olayla ilgili olarak S.Y.( 25) isimli zanlının da arandığı kaydedildi.

Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde İ.H.P.(90) isimli kadının evinden 40 TL çalındı.
Aşağıbağlar Mahallesi'nde M.Z.B. (42) isimli şahsa ait evden 1 su motoru, 2 adet su santrafuj pompası, çay ve şeker gibi çeşitli yiyecekler çalındı.
Diğer yandan, Tandoğan Mahallesi 7.Sokak'ta H.K.(69) isimli kadının evinden bileziği çalındı.

Bu arada, Tecde Mahallesi Samanlı Sokak'ta A.A. (47) isimli şahsa ait evin misafir odası penceresi demir korkuluğu kaynak yerinden kırılarak içeri girilip eşyalar karıştırıldı. A.A., polise verdiği ifadede, evden bir şey çalınmadığını söyledi.
Diğer yandan, Çukurdere Mahallesi Divanefendi Sokak'ta F.G. isimli şahısın evinden de hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Hacı Abdi Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde N.B. (53) isimli şahısın evinden de 1 adet dijital fotoğraf makinesi ile çeşitli giyecekler çalındığı ifade edildi.
Çukurdere Mahallesi'nde de N.A. (32) ile A.S.Ç. (25) isimli şahıslar da evlerinin kapısının zorlandığını, ancak evden bir şey çalınmadığını gördüklerini polise bildirdi. Polis, hırsızlık olayları ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?