4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Hırvatistan galibiyetine helvalı kutlama

Türk Milli Takımı'nın, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı yenerek yarı finale çıkması dolayısıyla, Malatya'da vatandaşlara bedava helva dağıtıldı.

Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik Şirketi tarafından, Türk Milli Takımı'nın, Hırvatistan'ı yenmesi nedeniyle vatandaşlara helva dağıtıldı.

Etkinliğe katılan Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, tezgaha geçerek vatandaşlara Hırvatistan niyetine helva dağıttı. Belediye Başkanı Akın, Hırvatistan ile oynanan maçta oyuncuların büyük gayret gösterdiklerini belirterek, "Futbolcularımız ve bizler çalışarak, dualarımızla Hırvatistan'ı yendik. Ben Almanya maçını da kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Helva dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Helva dağıtımının ardından, Türk bayrağı ve balonlarla süslenen market içerisinde müşterilere bayrak dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 18:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz aydın IP: 88.228.149.xxx Tarih : 26.06.2008 02:34:14

önce milleti ac bırakın üç kurusa muhatac edin sonra bir sportif basrı ki gaza gelmeye hazır insanlara helva dağıt bunu bide haber yapın slogan su olmalıydı bld iyi çalısıyor akp iyi çalısıyor ekmek bulamayan halkın karnını helvayla doyuruyor