4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

İftar çadırlarında etkinlikler arttı

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş tarafından ekonomik durumu iyi olmayan veya iftar saatinde evlerine yetişemeyen vatandaşların iftar etmelerini sağlamak için geleneksel olarak kurulan iftar çadırında son günlere yaklaşırken, çadırda düzenlenen etkinlik ise yoğunluk kazandı. 

İftar çadırında geleneksel Ramazan eğlenceleri sergilenirken, vatandaşların teravih namazından sonra iftar çadırına büyük ilgi gösterdikleri ve düzenlenen etkinlikleri hoş bir atmosfer içinde geç saatlere kadar izledikleri gözleniyor. 

İftar çadırında Mehteran gösterileri, tasavvuf musikisi, Karagöz - Hacivat, tiyatro, çeşitli skeçler ve parodilerin sahnelendiği belirtilerek, vatandaşların düzenlenen etkinliklerden memnunluk duydukları, iftar çadırındaki etkinlikler ile geleneksel Ramazan eğlencelerinin yaşatıldığını, özellikle de çocukların sahnelenen oyunları büyük bir heyecanla izledikleri, ayrıca etkinlikleri izlemeye gelen vatandaşlara Fuarcılık A.Ş tarafından çeşitli ikramlarda da bulunulduğu ifade edildi. 

İftar çadırındaki etkinlikleri izlemeye gelen vatandaşlar ise düzenlenen bu etkinliklerden dolayı başta Belediye Başkanı Cemal Akın olmak üzere, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtiyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 11:55:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?