4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

İftarda biraraya geldiler

 Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) düzenledikleri iftar programı ile bir araya geldi.
Reyyan Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca'nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ahmet Çakır, MAKİAD Başkanı Ömer Fatih Nalçacı, Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Kardağ, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda iş adamı katıldı. 

İftar programında bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, "MAKİAD ve üyesi olduğu TUSCON'un yaptığı faydalı çalışmaların farkındayız. Ülkemize ekonomik olarak büyük katkıları bulunmaktadır. Türklere sağladıkları ekonomik fayda ile büyük bir hizmet içerisindeler. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

MAKİAD Başkanı Ömer Fatih Nalçacı ise, küreselleşen dünya içerisinde bir takım sıkıntılarında kendisini gösterdiğini belirterek, "Küçülen dünyada barış ve istikrarın temini için çok çaba göstermek gerekiyor. Bütün dünya bir çok sorun ve sıkıntı ile karşı karşıya bulunuyor. Bu nedenle köklü değerlere ve işleyen mekanizmalara ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 11:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?