4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

İHADER kardeş okulunu buldu

Malatya Valiliği'nin başlattığı kardeş okul projesi kapsamında, Şehit Selahattin Karakaş Anaokulu ile İnternet Haberciler Derneği (İHADER) kardeş oldu. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen imza töreninde Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Uzak da olsa o köyler, okullar ve öğrenciler bizim okul ve öğrencilerimizdir. Kardeşlik duygularını pekiştirme adına başlatılan bu proje başarı ile yürütülüyor" dedi. 

Şehit Selahattin Karakaş Anaokulu ile "Kardeş Okul" projesini imzalayan İnternet Haberciler Derneği Başkanı Murat Çelik ise imza töreninde yaptığı açıklamada, "Basın mensuplarının sadece haber bildirme amaçları dışında sosyal hayattaki sorumluluklarının da bilinci doğrultusunda üzerlerine düşen vazifeyi yapmaları gerekmektedir. Biz de İnternet Habercileri Derneği olarak bu sorumluluğun bilincinde bu okulda eğitim ve öğretim gören yavrularımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacağız. Bize bu imkanı sağlayan başta Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz olmak üzere projeyi başarılı bir şekilde devam ettiren Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bulut'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

Konuşmalar sonunda, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, 200 öğrenci kapasiteli Şehit Selahattin Karakaş Anaokulu Müdürü Aslıkan Koçak ve İHADER Başkanı Murat Çelik "Kardeş Okul" protokolünü imzaladılar.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 11:26:46
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 11:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?