6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

İhmal iki cocuğun hayatına mal oldu

Malatya’da bir evde çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Ambulans olay yerine geç gelince, yaralılar polis otosuyla hastaneye götürüldü.

Alınan bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Taştepe Mahallesi 6. Sokak’ta bulunan Veysel Çelik’e ait 41 Nolu tek katlı ahşap evde meydana geldi.

Elektrik sobasının yorganı tutuşturmasıyla çıkan yangında Musat (8), Esra (9), Sıdıka (65) ve Hüsne (14) Çelik yaralandılar. Ambulansın olay yerine geç gelmesi nedeniyle polis otosuyla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Musat (8) ve Esra (9) Çelik burada hayatını kaybetti. Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Sıdıka (65) ve Hüsne (14) Çelik ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sev edilerek tedavi altına alındı. Sabah kalkıp işe giden ve daha sonra evinde yangın çıktığını duyan baba Veysel Çelik, evine gelince feryat etti. Komşuları ve polisler tarafından teskin edilmeye çalışılan Veysel Çelik, gözyaşlarını tutamadı.

Bu arada, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, ihbarı alır almaz olay yerine gelerek, önce yaralıların hastaneye ulaştırıldığını, daha sonra yangının bitişik evlere sıçramadan söndürüldüğünü belirtti.

Bülent Aydın isimli vatandaş ise, evden dumanlar çıkınca itfaiyeyi aradığını söyledi

malatya
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 10:10:48
Güncelleme :8 Kasım 2004 Pazartesi 15:54:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?