3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

İkizleriyle bayram ziyareti yaptılar

11 YIL SONRA EVLAT SAHİBİ OLMUŞLARDI

Malatya'da 11 yıl aradan sonra tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi olan Yıldız ailesi, ikiz bebekleri ile birlikte doğumun gerçekleştirildiği merkeze Kurban Bayramı ziyaretinde bulundular.

Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi'ne, ikiz bebekleri Berkay ve Belinay ile birlikte ziyaret eden Selahattin ve Gülizar Yıldız çifti, merkezin görevlilerinin geçmiş Kurban Bayramı'nı kutladı.

Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu, "Ankara, İstanbul, yurt dışı ve Amerika'da olan cihazları Malatya'ya getirmiş ve merkez kurmuştuk. Hizmet vermeye başladık. Malatya'da böyle bir imkanın olması, bir Malatyalı olarak bizleri gururlandırdı. Bu teknolojik donanım ile, tüp bebek başarısı için neler gerekiyorsa, çoğunluğu kadın olan ekibimle birlikte, ilk denemede nasıl başarılı olabiliriz diye kafa yoruyoruz. İkinciye ve üçüncüye bırakmadan ilk denemede aileleri sevindirmek için çaba gösteriyoruz"ifadelerini kullanarak, "Yıldız ailesi, evlat sahibi olmak için birçok yere başvurmuştu. Daha sonra merkezimize müracat ettiler. Biz de, ilk denemede başarı göstererek bu aileyi sevindirdik" dedi.

Selahattin ve Gülizar Yıldız çifti ise 18 Eylül 2009 tarihinde dünyaya gelen bir kız ve bir erkek ikizleri ile birlikte Fethiye Ersan Tüp Bebek Merkezi'ne gelerek, merkezin görevlilerinin geçmiş Kurban Bayramı'nı kutlarken, 11 yıl sonra evlat sahibi olmanın da sevincini yaşadıklarını ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 18:12:00
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 18:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?