3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

İl Genel Meclisi toplandı

İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantıları devam ederken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yer verilmesi konusu ele alındı.


İl Özel İdaresi Salonu'nda İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata başkanlığında düzenlenen Temmuz ayı oturumunda, gündemdeki maddeler görüşüldü. Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan İl Özel İdaresi'ne ait binanın arkasındaki atölye binasını isteyen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yer talebi, komisyonda görüşülmek üzere havale edildi. Talepte sözü edilen yerde yeşil kart bürosu da bulunduğu, bu nedenle burasının vakıfa tahsis edilmesi istendi.


Atölye bölümünün Kızılay Derneği'nin aşevi ve düğün salonu yapmak için daha önce tahsis edildiği, ancak bugüne kadar vaat edilen hizmetlerin yapılmadığı belirtildi.


Toplantıda ayrıca, İl Özel İdaresi Etüd Proje Müdürü Mehmet İşidoğru Telekom tarafından yoldan geçen kablo döşemesiyle ilgili protokol yapılması konusunda meclis üyelerine bilgi verdi.


İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Hakan Demir ise, 1 Haziran'da başlayan ve 30 Ağustos'ta sona erecek olan asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.
Bazı meclis üyeleri rakımı yüksek olan yerlerde asfaltın kış şartları girmeden yapılmasını istediler.


Toplantıda ayrıca, Arguvan ilçesi İçmece Köyü'nde Karakaya Baraj Gölü 7.bölgede projeye dayalı ağ kafeslerde Alabalık yetiştirilmesi için Kocabekir Alabalık adı altında Bekir Kayış isimli şahısa 15 yıl süreyle kiraya verilmesi de kabul edildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 16:56:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?