4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

İl Özel İdare' den 12 atama

Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği bünyesindeki 12 müdürlüğe atama yapıldı. 
İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada, 12 müdürlüğe atamaların yapıldığı belirtildi. 

Açıklamada, "Malatya İl Özel İdaresi tarafından sunulan hizmetlerde kalitenin artırılması ihtiyaç duyulan nitelik, unvan ve sayıda personel istihdamın sağlanması için çıkarılan İl Özel İdare norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmenliğinin 10 maddesi gereğince 9.10.2008 tarihinde Malatya İl Genel Meclisi'nde görüşülerek karara bağlanan ve yeni ihtisası yapılan kurum kadrosunda değişiklik yapıldı. Buna göre, 1. dereceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği kadrosuna 1. derece müktesebi ile 1. derece İstanbul Fatih Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosunda görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ataması yapılan Sami Er'in 657 sayılı devlet memurları kanununun 74 ve 76 maddesi gereğince asaleten ataması yapıldı" denildi. 

Daha önce İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan daha sonra Malatya Belediyesi'nde Makine Mühendisi olarak görevini sürdüren Murat Türksoy tekrar İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı'na vekaleten atandı. Diğer atamalar ise şöyle: 

"1. derece kadrolu Genel Sekreter Yardımcılığını sürdüren Mehmet Çolak 657 Sayılı devlet memurları kanununun 76. maddesi gereği asaleten atandı. Hukuk Müşavirliği görevini sürdüren Rüstem Fırat tekrar görevinin başında kaldı. 3. derece kadrolu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne Yazı İşleri Müdürlüğü'ne vekaleten bakan Bülent Coşkun, yeni müdür atanıncaya kadar vekaleten görevlendirildi. 

3 derece kadrolu Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne ise İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü görevine vekaleten bakan H. Şaban Sağlam yeni müdür atanıncaya kadar vekaleten görevlendirildi. Yazı İşleri Müdürlüğü'ne ise Encümen Müdürlüğü görevini sürdüren Bülent Coşkun vekaleten görevlendirildi. 

Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne ise Muhasebe Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan M. Şirin Aslan vekaleten görevlendirildi. 3 kadrolu Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne ise ziraat mühendisi Mehmet Ali Baltacı vekaleten görevlendirildi. 3 kadrolu Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne ise Destek Müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta olan Savaş Kazancıoğlu vekaleten görevlendirildi.
 
Etüt Proje Müdürlüğü'ne ise Plan Proje Müdürlüğü kadrosunda görev yapan Mehmet İşidoğru vekaleten görevlendirildi. 3 derece kadrolu Su Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'ne İrfan Kaya vekaleten atandı. 3 dereceli kadrolu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'ne ise H. Şaban Sağlam vekaleten atandı. 3 dereceli Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'ne Ziraat Mühendisi Haluk Şener vekaleten görevlendirildi. 

3 derece kadrolu Yol ve Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü'ne ise İnşaat Mühendisi M. Hakan Demir vekaleten görevlendirildi. 3 dereceli kadrolu İşletme Müdürlüğü'ne ise makine mühendisi Nükrahan Altunsuyu vekaleten görevlendirildi."

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 13:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?