4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

İl özel idaresinde veda

İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, çalışanlara veda etti. Ali Kazgan, "Birçok hizmette emeğim var" dedi.


İl Özel İdaresi Salonu'nda çalışanlara hitaben yaptığı konuşmada, görev yaptığı iki yılda yaptıklarını anlatan Ali Kazgan, "Memleket düşkünlüğümden kaynaklanan Malatya hasretimi gidermek için kabul ederek iki yıldan bu yana sürdürdüğüm Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden 19 Ağustos 2008 Salı günü ayrılıyorum.

Görevde bulunduğum süre içerisinde; başta valimiz ve ilçe kaymakamlarımız olmak üzere tüm kamu görevlilerinden büyük bir ilgi ve destek gördüm. Bunun yanı sıra İl Genel Meclisi üyelerimiz ve köy muhtarlarımızın çalışmalarımıza çok büyük katkıları olmuştur. Ayrıca şahsımla birlikte çalışmaların bilfiil içinde yer alan İl Özel İdaresinin idari, teknik ve arazi personelinin fedakarca ortaya koydukları gayretler; kurumumuzun performansının artmasında ve Malatya'ya faydalı hizmetler üretilmesinde en önemli etken olmuştur" ifadelerini kullandı.


Ali Kazgan, "Birçok hizmette emeğim var" diyerek, sulama suyu projelerinden yol projelerine, yapılan ihalelerden, köy altyapı yapımına kadar yaptıkları hizmetleri anlattı.

Ali Kazgan, "Kırsal altyapı hizmetleri yönünden il özel idaresinin sorumluluğunda bulunan köy ve bağlılarının hemen tamamında sağlıklı ve yeterli içme suyu temini ve köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesinde büyük mesafeler alınmıştır" şeklinde konuşmasını tamamladı.


Bu arada, İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Abdurrahman Atay, Ali Kazgan'ın ayak basmadığı köy kalmadığını belirterek, yapılan hizmetlerde emeğinin büyük olduğunu vurguladı. Atay, İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Kazgan'a yeni görevinde başarılarının devamını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 14:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?