30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

İl özel idarespor'a şampiyonluk yemeği

İL ÖZEL İDARESPOR'A ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan İl Özel İdarespor'a yemek verdi.

Sarı Kurdela'da verilen yemek davetine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'in yanı sıra, İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Rüstem Fırat, Takım Antrenörü Doğan Sarmış, Takım Genel Menajeri Mikail Ökke, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

Yemek davetinde bir konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "Bildiğiniz gibi Malatya İl Özel İdarespor, 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde Şampiyon oldu. 3. Lige terfi maçlarına çıkacaklar ve başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyorum. Tabi başarı sağlanırsa 3. Lige çıkma hakkı kazanacaklar. Şayet orada bir başarısızlık olursa ki deplasmanlı bir ligde oynayacaklar. Ben inanıyorum ki, 16 takım arasında başarıyı elde eden takımımız başarılı olacaktır. Ben emeği geçen herkese teşekkür

ediyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Rüstem Fırat ise, yemek davetlerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'e teşekkür ederek, "Amatör spor kulübü olarak şampiyon olduk. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Sami Beye teşekkür ediyorum. 3. lig terfi maçlarında da Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" diye konuştu.

İL ÖZEL İDARESPOR'A ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 12:34:02
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 19:05:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?