4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

İnönü'de erasmusa katıldı

Malatya İnönü Üniversitesi ile yabancı üniversiteler arasında öğrenci değişim programı çerçevesinde anlaşma yapıldığı bildirildi. 

İnönü Üniversitesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 2008-2009 akademik dönemi bahar yarıyılı için Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarından Erasmus Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında, Yunanistan'ın University of Crete, Almanya'nın RWTH Aachen University ve Fransa'nın University Of Rannez ile başka yabancı üniversiteler arasında, Kimya, Fizik, Biyoloji, Matematik, Makine Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Elektrik - Elektronik Mühendisliği ve Eczacılık bölümleri için anlaşma yapıldığı belirtildi. 

Anlaşma çerçevesinde sözü edilen üniversitelerden öğrenci geleceği ve İnönü Üniversitesi'nde bu üniversitelere öğrenci gönderileceği ifade edildi. 

Sözü edilen Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarından Erasmus Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamındaki projeden yararlanmak isteyen öğrencilerin 07 Ekim tarihine kadar bölüm sekreterliklerine başvurmaları istendi.
(NA-OÇ-Y)

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 15:47:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?