30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

İnönü'nün torunu Malatya'da

İSMET İNÖNÜ'NÜN TORUNU GÜÇLÜ TOKER, YATIRIM İÇİN MALATYA'DA

Tat firmasının Malatya'ya yatırım yapması için davet edilen Tat Genel Müdürü Güçlü Toker, Vali Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret eden Tat Genel Müdürü Güçlü Toker, "GAP bölgesinde yatırımlarımız var. Malatya'ya da yatırım yapılması için sayın valimiz görüş istedi. Ben de buraya geldim. Sayın valimize yaptığımız işler hakkında bilgi sundum. Vali bey'le birlikte iş geliştirirsek iyi olacak. Konu hakkında biraz daha çalışma yapacağız. Daha sık olarak buraya gelmeyi düşünüyoruz" dedi.

Vali Saran ise "Tarım ve tarım endüstrisi alanında faaliyet gösteren Tat Konserve'nin genel müdürü Güçlü Toker ilimizde. Aynı zamanda rahmetli devlet adamımız İsmet İnönü'nün torunudur. Kendisini Malatya'ya davet ettik. GAP'ta yatırımları var. Malatya'da da neler yapabilirler diye fikir alış verişi için davet ettik. Geniş kapsamlı olarak Malatya ekonomisinin tarıma dayalı ürünleri konusunda neler yapılabilir diye görüşüyoruz. Konserveciliğin yanı sıra hayvancılık ve tarımın diğer konularında da faaliyet

gösteriyorlar. Hemşehrimiz sayılır. Malatya'da doğmazsa bile, dedesinin memleketinde Malatya'ya birşeyler kazandırabilmek için kendisiyle fikir alış veriyinde bunuyoruz. Potansiyel alanları konuşuyor ve tartışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 11:22:01
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 20:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?