30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

İş adamından eğitime destek

MALATYALI İŞADAMI CEMAL AKMERCAN'IN YAPTIRACAĞI ANADOLU LİSESİ'NİN PROTOKOLÜ İMZALANDI

Malatyalı iş adamı Cemal Akmercan tarafından Malatya'da yaptırılacak olan Anadolu Lisesi için protokol imzalandı.

Valilikte düzenlenen imza protokol töreninde konuşan Vali Ulvi Saran, Aneman Otel'in karşısında 14 dönüm üzerinde 6 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde 24 derslikli olarak inşa edilecek olan Anadolu Lisesi'ni yaptıracak İstanbul'da Malatyalı iş adamı Cemal Akmercan'a teşekkür ederek, "Hayırsever iş adamı kardeşimizin bu hareketi örnek teşkil etmelidir. Bu tür sosyal sorumluluk çerçevesinde yapılan hizmetler, bizlerin ileriye umutla bakmamıza vesile olacaktır" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da yaptığı konuşmada, 2003 yılından beri Malatya'da eğitime yüzde 100 destek kampanyası çerçevesinde 650 derslik yapıldığını, yapılan bu protokolle birlikte 24 derslik daha eklenince 674 dersliğin kampanya çerçevesinde yapılmış olacağını dile getirip, "Hemşehrimiz Cemal Akmercan, okulun tamamını kendisi yaptıracak. Önümüzdeki Nisan ayında temeli atılıp, 2 yılda tamamlanması planlanıyor" ifadelerini kullandı.

İş adamı Cemal Akmercan ise, "Eğitimi takip eden birisiyim. Doğduğum toprağa eğitim alanında hizmet için bu protokolü imzalıyoruz. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra okulun protokolü imzalandı.

MALATYALI İŞADAMI CEMAL AKMERCAN'IN YAPTIRACAĞI ANADOLU LİSESİ'NİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:52:01
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 22:38:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?