2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

İsmail Kartal Malatya'da

Türk Telekom Lig A'da zirve için mücadele eden ve teknik direktör değişikliğine giden Malatyaspor'un yeni Teknik Direktörü İsmail Kartal, Malatya'ya gelerek Sarı-kırmızılı ekibin antrenmanını izledi. 

Hayati Palancı'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, İstanbul'dan Malatya'ya gelerek Sarı-kırmızılı ekibin tesislerini gezdi. Daha sonra İnönü Stadı'nda yapılan akşam idmanını izleyen İsmail Kartal, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Malatyaspor'a başarılı olmaya geldiğini söyleyen İsmail Kartal, "Sivasspor'un başında iken Malatya'ya maçlara geldik ve bu statta hiç yenilmedik. İnşallah, bundan sonraki maçlarımızda da bu sahada yenilmeyiz" dedi. Kadro dışı bırakılan Celil ve Şenol Yavaş'ın durumunu, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği OFTAŞ karşılaşmasından sonra ele alacaklarını bildiren İsmail Kartal, "Malatyaspor iyi bir takım. İyi bir organize ile hedeflenen yere gelmesi için çaba göstereceğiz" diye konuştu. 

Bu arada, Gençlerbirliği OFTAŞ karşılaşmasının hazırlığını İnönü Stadı'nda, altyapı Antrenörü Sinan Alkış yönetiminde yapan Sarı-kırmızılı takımın idmanını, yeni Teknik Direktör İsmail Kartal, şeref tribününden izledi. Kadro dışı bırakılan Celil ve Şenol Yavaş ile sakat olan Effa'nın katılmadığı antrenmanda, hafif sakatlıkları bulunan Bülent Akın ve İlhan Var, takımla birlikte çalıştı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2006 Çarşamba 23:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?