7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

İşte yılın belediye başkanı

Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, Şehir ve Başkan Dergisi tarafından ‘Kent ödülleri’ yarışmasında, ‘Çevre düzenleme ve yeşil alana katkı’ dalında yılın belediye başkanı ödülüne layık görüldü.


‘Şehir & Başkan Dergisi’ tarafından Türkiye genelinde düzenlenen ve 2 bin 37 gazetecinin oy kullandığı yarışmada Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, yılın belediye başkanı seçildi.


2 binden fazla gazetecinin oyuyla ödüle layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, "Belediyecilik alanında seçkin bir yere sahip olan ve Türkiye genelinde yayın yapan Şehir & Başkan Dergisi'nin düzenlediği yarışmada; halkın kulağı sesi, gözü olan 2 bin'den fazla gazetecinin oylarıyla ödüle layık görülmem benim için daha da anlamlıdır. Ben bu ödülü, Belediye Başkanı olarak başta belediyemiz çalışanları olmak üzere tüm hemşehrilerim adına alacağım" dedi.


Çevre düzenleme ve yeşil alana katkı dalında ödül kazanan Başkan Akın'ın ödülünü, 7 Eylül Cuma Günü Saat 14.00'de İzmir'de düzenlenecek bir törenle alacağı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 14:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?