2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

'İtfaiye Haftası' kutlamaları

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ve beraberindeki bir grup itfaiye personeli, "İtfaiye Haftası" sebebiyle protokol üyelerini ziyaret etti. 

İtfaiye Müdürü Acar ve beraberindekiler, ilk olarak Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti. Acar, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bu yıl çevre illerde özellikle çok büyük orman yangınları oldu. Malatya'da çok şükür böyle bir yangın olmadı. Meydana gelen yangınlara da zamanında ve yerinde müdahale ettik. 

Teşkilatımız, yangınlara müdahalede öncelik ve teçhizat bakımından Türkiye genelinde ilk 10 il arasında yer alıyor. Sahip olduğumuz itfaiye teçhizatı nedeniyle yangınlara müdahalede çok seriyiz. Ayrıca bünyemizdeki sualtı arama ve kurtarma birimi sadece Malatya'ya değil, komşu illere de gidip yardımcı oluyor. Belediye bünyesindeki sualtı arama ve kurtarma olarak bölgede tekiz" dedi. 

Vali Daşöz ise, "İtfaiye teşkilatı çok büyük özveri ve görev üstlenen bir teşkilat, sizlerde bu görevi yerine getiriyorsunuz. Gerçekten Malatya'da itfaiye hizmetlerinin iyi bir şekilde yürütüldüğünü, ben de memnuniyetle müşahede ediyorum" diye konuştu.
İtfaiye Müdürü Acar, günün anısına Vali Daşöz'e bir buket çiçek verdi. Daha sonra, Acar ve beraberindeki itfaiye personeli, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile Sivil Savunma Müdürü Tuna Elmas'ı da ziyaret ederek, kendilerine birer buket çiçek verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 14:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?