3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kabine değişikliğine destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, bazı bakanların değiştirilmesinin önemli olduğunu belirtti.


MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu'nu değerlendirdi. Şahin, "Özellikle dünya gündeminin ekonomik krizle boğuştuğu bir dönemde yapılan bu değişiklik, hükümetin mevcut veya ileride oluşabilecek muhtemel sorunlara karşılık ne denli aksiyoner bir yaklaşım içinde olduğunu göstermesi açısından oldukça manalı ve önemlidir" dedi.


Şahin, bu değişiklikle hükümetin icraatlarında yeni bir heyecanın oluşacağını vurgulayarak, "Dileğimiz, öncelikle küresel ekonomik krizin ülkemize ve insanlarımıza olan etkisini azaltmak üzere hükümet tarafından bugüne kadar alınan tüm tedbirlerin uygulanmaya devam etmesi ve gerektiğinde ek tedbirlerin alınmasıdır. Bununla beraber uzun zamandır gündemden düşmeyen ve ülkemizi bir üst lige taşıyacağına inandığımız demokrasinin tam anlamıyla yerleşmesini sağlayacak olan sivil anayasa değişikliğinin
gerçekleşmesi için de yeni kabine tarafından yoğun mesai sarf edilmesi de arzularımız arasında yer almaktadır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 18:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?