4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Kadın girişimciler Akın'ı ziyaret etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nursel Gökçe, beraberindeki kurul üyeleri ile birlikte Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek, bir süre görüştüler. 

Ziyarette çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nursel Gökçe, "Birliğimiz TSO bünyesinde kurulmuş ve Ticaret Odasına kayıtlı hanımlardan oluşan bir grubuz. Kurumumuzun kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve özendirilmesi, girişimde bulunmak isteyen kadınlara rehberlik, danışmanlık hizmetlerinin verilmesi ile eğitim noksanlıklarının giderilmesi amacıyla kurulmuş bir kuruldur" dedi. 

Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın ise ziyaretlerinden dolayı İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, "Malatya'da güzel gelişmeler var. Malatyalı hanımların bu müteşebbis ruhu bizleri son derece memnun ediyor. Sizlerin de bu müteşebbis hanımların çalışmalarına göstermiş olduğunuz ilgi ve katkı her türlü takdirin üzerinde. Bu çalışmalarınızı gönülden alkışlıyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:30:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?