3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kadın kıyafeti ile yakalandı

Malatya'da, tanınmamak için gece bayan elbisesi giyerek arkadaşının kız arkadaşına ait kredi kartı ile bankamatikten para çeken şahıs güvenlik kamerasına yakalandı.


Geçen hafta bir banka şubesinin önünde bulunan bayanın şüpheli hareketlerde bulunduğu polise ihbar edildi. Banka önüne giden Asayiş Şubesi Dolandırıcılık ve Yankesicilik Bürosu ekipleri bayanı bankamatikten para çektikten sonra araca binerek hızla kaçtığını gördü. Aracın peşine takılan Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, A.O. (25) adlı şahsı üzerindeki bayan elbiselerini çıkartırken gördü. Polisler A.O. ve yanındaki F.A.'yı (18) yakaladı.


Bayan elbisesi giyen A.O., kredi kartını arkadaşı F.A.'nın kız arkadaşı olan E.K.'dan gizlice aldıklarını ve hesaptan toplam bin TL çektiklerini söyledi.


Bayan kılığına girerek bankamatikten para çeken A.O.'nun bankamatik önündeki 2.5 dakikalık görüntüsü kamera tarafından kaydedildi. A.O.'nun bayan gibi giyinmesine karşın bankamatikten para çekerken erkekler gibi elini cebine koyması dikkatlerden kaçmadı. O esnada kaldırımdan geçen iki kişinin bayan kılıklı şahıstan şüphelenince dikkatlice baktıkları kamerada net olarak görünüyor. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler mahkeme tarafından denetimli serbestlik verilerek serbest
bırakıldı.
 

İha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2009 Pazar 14:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?