4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Kadın kollarından başkana ziyaret

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Kadın Kolları Başkanı Feyzanur Şavata, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın'ı ziyaret etti.

MEV Malatya Şubesi'nin Kadın Kollarını kurduklarını belirten Başkan Feyzanur Şavata, eğitim alanında Malatya için güzel şeyler yapacaklarını ifade ederek yeni yönetim kuruluyla beraber nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.
MEV’in Türkiye'de eşine ender rastlanan hizmetler ürettiğini kaydeden Belediye Başkanı Cemal Akın da, Malatyalı bayanların, eğitim konusuna alaka göstermesinin memnuniyet vereci bir durum olduğunu ifade etti.

Başkan Akın, "MEV’in eğitim hizmetleri bundan sonra 3 - 4 kat daha artacaktır. Sizler bundan sonra daha fazla eğitimli öğrenciler yetiştireceksiniz. Bu yetiştirmiş olduğunuz öğrenciler Türkiye'nin inşallah geleceğini kuracaklar. Yapılması ve yürütülmesi gereken hizmetler söz konusu olduğunda üzerimize düşen görevi seve seve yapacağız. Geleceğin İnönü'lerini, Özal'larını, Cumhurbaşkanı ve Başbakanlarını sizlerin bu çalışmalarıyla yetiştireceğiz" dedi.

MEV’in bugünlere gelmesinde Şaban Taçyıldız ve Necdet Narin'in büyük katkılarını olduğunu belirten Başkan Akın, Malatya ve Türkiye eğitimine katkı vermiş herkese teşekkür ettiğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 16:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?