3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kadınların çilesi bitmiyor

Malatya'da yolları bozuk olan kadınlar, yollarının yapılmasını istiyor.


Yeşilyurt ilçesine bağlı Kadiruşağı köyünde kanalizasyon boruları döşenmesi nedeniyle yollar tahrip oldu. Yolların bozuk olması nedeniyle yağışlı günlerde çamurdan ve diğer zamanda tozdan geçemediklerini söyleyen köylü kadınlar, "Köyümüze bir araç gelse, köy girişinde park ediyor. Köyün içine giremiyor. Çünkü, yollar çok bozuk" dediler.


Köylerine kanalizasyon getirenlere, yani boru döşeyenlere teşekkür eden köylü kadınlar, kanalizasyon inşaatı sonrasında tahrip olan yolların yapılması için İl Özel İdaresi'nden ilgi istediler.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 18:45:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yonel kilinc IP: 90.214.68.xxx Tarih : 16.05.2009 14:49:36

selam 2009 yilinda bu goruntuler yakisiyormu insanlarin yasadiklari sefaletler harap olmus koyler basbakan malatyanin daglarina toki konutlari yaptiracagina koylerine icinde insanca yasiya bilecekleri evler yapsinlar kisin karyagdiginda halk tepelerden asagilara yuvarlaniyor tabi bunada cozum bulmuslar set cekmisler yoksa asagiya kadar yuvarlanan insanlarin cesetleri taninmiyacak halde olur  .Sonu c olarak ileri buyuten hukumet koyleri yok ediyor bursuru koyu bir koyhaline donusturuyor oysa koylulerin gecimi hayvancilik meralar az yetmiyor halk bikti usandi kosklerde oturup koyleri yonetenlerden.