30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Kamu-Sen hakça paylaşım istiyor

KAMU SEN HAKÇA PAYLAŞIM İSTİYOR

Türkiye Kamu Sen Malatya İl Temsilcisi Akın Çelik, "Maaş zamları kaşıkla verilirken, hakkımız kepçeyle elimizden alındı" dedi.

Soykan Parkı'nda Kamu Sen üyeleri olduğu halde basın açıklamasını okuyan Türkiye Kamu Sen Malatya İl Temsilcisi Akın Çelik, iktidar partisinin kamu hizmetlerinin mali külfetini vatandaşın sırtına yüklediğini belirtip, "Sağlık ve sosyal güvenlik sistemini özelleştirmekte, kamu görevlilerinden aldığı katkı payını arttırmaktadır" ifadelerini kullandı.

Memur 2010 yılı için verilen yüzde 2,5 artı yüzde 2,5 maaş artışını tenkit eden Akın Çelik, daha sonra özetle şunları belirtti:

"Maaş zamları kaşıkla verilirken, hakkımız kepçeyle elimizden alındı. Hakça bir paylaşım, herkese eşit ve parasız sağlık hizmeti için sesimizi daha fazla duyurmalıyız. Bizler yapılanlara sessiz kalmadığımız sürece, haklarımız bir bir elimizden alınacak, cebimizden çıkan para her geçen gün artacaktır. Türkiye Kamu Sen olarak bu haksızlığa sonuna kadar karşı durup her platformda yapılan bu yanlış uygulamayı protesto etmeye devam edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 16:45:03
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?