3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kan kampanyasına destek

"Kan Bağışla Sağlıklı Ol, Hayat Kurtar Mutlu Ol" kampanyasına Malatya Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İlköğretim Okulu destek veriyor.


Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Microsoft işbirliği ile yürütülen Yenilikçi Öğretmenler Programı kapsamında TOKİ İlköğretim Okulu Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Süleyman Güner ve kılavuz öğretmen Tezcan Yasan, "Gözyaşı ve Umut: Kan Bağışlıyorum" projesini 17 - 19 Haziran 2009 tarihlerinde sunumunu yapmak üzere Rize'ye gidecek.


Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi çerçevesinde Süleyman Güner tarafından başlatılan proje, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji dersleri ve Sosyal Kulüpler, ayrıca Kızılay Kan Merkezi, İl Müftülüğü, Muhtarlık, Sağlık Ocağı, Okul Aile Birliği, Sağlık Kuruluşlar, ilgili resmi, özel, tüzel, kişi ve kurumların yakın desteği de alınarak gerçekleştirildi.
Sözü edilen projeyle Kızılay'ın kan kampanyasına destek verileceği kaydedildi.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Siin KAF IP: 212.175.112.xxx Tarih : 27.05.2009 17:50:50

Değerli Öğretmenim,İlk başta Gözyaşı ve Umut: Kan Bağışlıyorum Projesi dikkat çekip toplumsal bir etkisinin olmayacağını düşünmüştüm. Ancak zaman geçtikçe gerçekten yanılmışım. Proje giderek güzelleşti, etkinliği öğrenciler, veliler ve diğer mahalle sakinleri üzerinde arttı. Otobüslerdeki afişler herkesi duygulandırdı ve bir kısım insanların gözlerini o çocuğun gözlerinden ayıramadığını bizzat gördüm. Değerli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Süleyman Güner'i tebrik ediyorum. Çok çalıştığını, geceli gündüzlü mesai bilmeden uğraştığını biliyrum. Tebrikler öğretmenim.