2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Karadağ ve Akın yemekte bir araya geldi

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, bazı yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu yemekte bir araya gelerek, Malatyaspor ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. 

Kernek Şelale Lokantası'nda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın yanı sıra Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı ve Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Şaban Taçyıldız, Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı, Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ali Alkış, Malatyaspor Hukuk İşleri Sorumlusu Enes Tuncay Yarlıoğlueş, Tesis ve Stattan sorumlu üye Hasan Demir, Muhasip üye Hüseyin Fidan ve Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Perçin katıldı. 

Malatya Belediyesi'nin elinden geldiğince Malatya'nın ortak paydası olan Malatyaspor'a destek verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Akın, "Malatyaspor'un tekrar Süper Lig'e çıkmasını sağlamak için neler yapılabilir, bizim üzerimize düşen görev nedir? Bu konuları görüşmek üzere Malatyaspor yönetim kurulu ile bir araya geldik. Malatyaspor'un geçmiş durumunu, mevcut durumunu ve önümüzdeki dönemde ulaşmak istediğimiz konumunu görüşüp tartışıyoruz" dedi. 

Yeni yönetimin Malatyaspor'u tekrar Süper Lig'e çıkarmak için heyecanla çalıştığını gördüğünü ifade eden Başkan Akın, "Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ve yeni yönetim kurulu üyelerinin heyecanının Malatyaspor'u tekrar eski güzel günlerine ulaştıracağına inanıyorum. İnşallah Malatyaspor tekrar hak ettiği yere, yani Süper Lig'e çıkacaktır" diye konuştu.
 
Belediye Başkanı Cemal Akın'ın Malatyaspor'un en büyük destekçisi olduğunu, sorunları ile yakından ilgilendiğini dile getiren Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Belediye Başkanı H.Cemal Akın'a teşekkür etti. Karadağ, Malatyaspor'un sorunlarını çözeceklerini ve şampiyon yapacaklarını söyleyerek, "Şuana kadar en büyük desteği Malatya Belediyesi'nden aldık. Takımı şampiyonluğa götürürken de en büyük destekçimiz yine Malatya Belediyesidir. Malatya Belediyesi'nin dışında diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da Malatyaspor'a destek olması gerekiyor. Bu bağlamda herkesin Malatyaspor'a destek vermesini bekliyoruz. Gerçek birlik ve beraberliği sağlarsak o zaman önümüzde Süper Lig'e çıkmak için hiçbir engel kalmaz. İnşallah bu sene Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde şampiyon oluruz ve tekrar insanlarımızın yüzünü güldürürüz" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 17:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?