3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Karadenizliler Gecesi yapıldı

Malatya Karadenizliler Derneği gece düzenledi.

Öğretmenevi'nde yapılan geceye, Belediye Başkanı Cemal Akın eşi Nurten Akın, Müftü Mehmet Sönmezoğlu, Malatya Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Ak ile Onursal Başkan Müzemmil Akar ile Karadenizliler katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Malatya Karadenizliler Derneği Onursal Başkanı Müzemmil Akar, "Karadenizlileri Malatya'da bir arada toplamak, birlik ve beraberlik içerisinde olmak için derneğimizi kurduk. Belediye Başkanımız Cemal Akın, beş yıl içerisinde Malatya'ya önemli hizmetler yaptı. Örnek yönetim anlayışını, bizi gururlandıran icraatlarını alkışlıyor ve huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
Karadenizlilerle bir arada olmanın mutluluğunu ve keyfini yaşadığını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın ise başarılarının temelinde halkın desteği olduğunu belirterek, "Göreve geldiğim günden itibaren Malatya'ya ciddi manada hizmetler yapma gayreti içinde olduk. Cenabı Hak da hizmetleri bizlere nasip etti. Bundan dolayı Allah'a şükrediyorum. Sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 13:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?