4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Kardeş okula hediyeler götürüldü

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü kardeş okulunu ziyaret ederek, öğrencilere spor malzemeleri, kırtasiye ve yardımcı kitap hediye etti. 

Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen ve çalışanlar, Malatya Valiliği tarafından müdürlüğüne kardeş okul yapılan Merkez Erenli İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiler. Malatya Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen ve çalışanları, öğrencilere spor malzemeleri, kırtasiye ve yardımcı kitap hediye ettiler. 

Dağdelen, ziyaret esnasında öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, "Sayın Valimizin başlattığı kardeş okul projesi çerçevesinde sizlerle yine bir araya geldik. Okulumuzu ziyaret ederek, eksikliklerini belirledik. Temin ettiğimiz malzemeleri getirdik ve okulumuza teslim ediyoruz. Bizim bu yardım çalışmalarımız devam edecek. Okulumuzun deprem bölgesinden dolayı bir takım sıkıntıları olduğun için, teknik işlerle ilgilenemedik. Ancak, teknik konularda okulumuza yardımcı olacağız. Biz her zaman okulumuzun yanındayız" dedi. 

Erenli İlköğretim Okulu Müdürü Murat Akman ise, Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Bizlerin ihtiyaçlarını belirlediler ve bizlere yardımda bulundular. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Gençlik Merkezi Müdürü Rahmi Durmuş ise, bu tür yardımların bundan sonrada devam edeceğini kaydederek, "Biz buradaki öğrencilerimiz ile Malatya'da ve burada bir araya geleceğiz. Birlikte dağişik etkinlikler yapacağız. Ayrıca, sizleri gençlik kamplarına göndereceğiz. Malatya'da ikinci bir eviniz olduğunu unutmayın" ifadelerine yer verdi. 

Erenli İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Cemil Karaca ve okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Tuba Ayşe Güngör ise ihtiyaçları doğrultusunda bu tür yardımların devamını beklediklerini söylediler.
Daha sonra öğrencilere hediyeleri dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?