4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Kardeş okulunu onardı

Malatya Valiliği'nin başlattığı Kardeş Okul Kampanyası kapsamında, Emniyet Müdürlüğü kendisine kardeş okul yaptırılan Kanuni İlköğretim Okulu'nu onararak yeni bir çehre kazandırdı. 

Malatya'da daha çok göçer ailelerin bulunduğu Yıldıztepe mahallesindeki Kanuni İlköğretim Okulu, Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden onarıldı. Emniyet Müdürlüğü, okulun tüm sınıflarının tabanlarını kalebodur yaparken, duvar ve merdiven boşluklarını da fayansla kapladı. Okulun merdivenleri de mermerle kaplanıyor. 

Emniyet Müdür Yardımcısı Müslim Kılıçaslan, "Kardeş okul olan Kanunu İlköğretim Okulu görüldüğü gibi çağdaş bir okul görümüne bürünmüştür. İlimizdeki hayırseverin, zenginlerin katkılarıyla bizim desteğimizle, Kanunu İlköğretim Okulu gerçekten birçok okula nasip olmayan güzel bir okul görümüne kavuşmuş durumda. Eğitimde öğretmen veya öğrenci değil, çevre de çok önemli. İnsanların yaşadığı eğitim için oldukça önemli. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda bu insanların gelecekte burada okuyan çocukların polis abisine bakış açılarını değiştirecek. Böylece toplumun desteği sağlanmış olacak. Bu noktada çalışmalarımız ve yardımlarımız olacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 16:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?