4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Karı-koca Türkiye Şampiyonu

Avrupa Milli Takımlar Tekvando Şampiyonası'nda Malatyalı karı-koca Türkiye şampiyonu oldu. 

1-2 Kasım tarihleri arasında Konya'da yapılan Avrupa Şampiyonası'na katılan Ali Özen ve Filiz Özen çifti erkek ve bayanlarda dereceye girerek, Türkiye Şampiyonu oldu. 

Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen, Malatya Tekvando sporu branşında güzel günler yaşadığını belirterek, "Milli Takımlarda, Avrupa Şampiyonu oldu. Malatya'dan da iki sporcumuz başarı elde etti. İnşallah bu üstün başarı genç sporcularımıza örnek olur" dedi. 

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Murat Turgut ise, şampiyonada elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Yapılan mücadeleler görülmeye değerdi. Biz hem mutlu olduk hemde gurur duyduk. Bizlerde kendilerine destek olduk ve bundan sonraki yarışmalarda da başarılı olacaklarına inanıyoruz. Sporcularımızın hem eğitimci hemde sporcu olmaları ise bizleri ayrıca sevindirdi" şeklinde konuştu. 

Avrupa Milli Takımlar Tekvando Erkekler Grubu Şampiyonu Ali Özen de, iki yıldır bu şampiyonaya hazırlandıklarını kaydederek, "Türkiye'de şampiyon olmak istiyorduk. Eşimle birlikte başarılı olmak için çalıştık ve başardık. Bundan sonra hedefimiz 2009 yılındaki Dünya Şampiyonası'na hazırlanmak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 19:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?