30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Kariyer TIR Malatya'da

KARİYER TIR MALATYA'DA

Kariyer.net tarafından üniversitelere yönelik olarak düzenlenen geleneksel "Kariyer Turu" ülkemizin farklı şehirlerini dolaşmaya bu yılda devam ediyor.

Malatya İnönü Üniversitesi'ni 22 Nisan'da ziyaret edecek tur kapsamında "İş hayatı seni bekliyor, hazır mısın?" sloganı ile binlerce üniversite öğrencisinin iş hayatı ve iş bulma gibi konularında bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, yaptığı açıklamada, Kariyer.net için Anadolu'daki üniversitelere ulaşmanın çok önemli olduğunu belirtti. Azoz yaptığı açıklamada, "Kariyer Turu yıllardır çok önem verdiğimiz bir etkinlik. Çünkü işverenle aday arasındaki köprü konumumuz, bize bu iki tarafın birbirini daha iyi anlaması konusunda da sorumluluk yüklüyor. Kariyer Turu sayesinde online ortamda iletişimde olduğumuz adaylarımızla yüz yüze iletişim kurabiliyor, onların sorularını yanıtlıyor ve fikirlerini

dinleyebiliyoruz. Bu sayede hem onları bilgilendirmiş oluyoruz hem de onlardan bilgi alıp kendimize ödevler çıkarıyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 14:26:03
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?