4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Karla mücadele devam ediyor

Malatya Belediyesi Karla Mücadele Merkezi ekipleri, kent merkezindeki kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışıyla birlikte çalışmalara başlandığı, yollarda buzlanma meydana geldiği için yoğun bir tuzlama çalışması yapıldığı belirtildi. Açıklamada, tuzlama ekiplerinin şehir merkezinde sürekli hareket halinde oldukları ve vardiyalı olarak 24 saat görev yaptıkları bildirildi. Açıklamada ayrıca, yapılan tuzlama çalışmaları sebebiyle şehir merkezinde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı ve çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim başkanlığında; Yol Asfalt İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta, MASKİ, Kent Trafik ve Makine İkmal Müdürleri ile Esenlik Şirketi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün katılımıyla oluşturulan Karla Mücadele Merkezi tarafından her türlü tedbirin alındığı ve olası aksaklıklara zamanında müdahale edileceği bildirildi.

İHA,
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 20:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA IP: 88.228.139.xxx Tarih : 9.01.2008 00:22:17

TUZLAMA OLAYI MALESEF YEŞİLTEPE YEŞİLEVLER İÇİN GEÇERLİ DEĞİL ,ŞEHİR İÇİ DIŞINDA TUZLAMA YOK ARA YOLLAR VE MAHALLELER VAHİM DURUNDA