3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kartpostal gönderme standı açıldı

Malatya'da, kayısı Obamalı kartpostalı gönderme standı açıldı.

Soykan Parkında gerçekleştirilen stant açılışına, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceylan, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç'un yanı sıra kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, 91 Bin Dev Öğrencinin Malatya'da büyük projelere imza attıklarını ifade ederek, "91 Bin Dev Öğrenci bir büyük fırsatı gerçek bir enerjiye dönüştürmenin peşinde. Amerika Başkanı birkaç gün önce ülkemizi ziyaret etti. Burada Türkiye kayısısından bahsetti.

Çocuklarımız herkesten daha hızlı davrandı. İşte 91 Bin Dev Öğrencinin farkı budur. Burada bir potansiyel var ve ben bu potansiyeli enerjiye dönüştürmeliyim dediler. Bugüne kadar hiçbir yanlış ve kötülük yapmayan bu çocuklar,
yüreklerini ortaya koyarak çok özgün projeler gerçekleştirdiler. Herkes oturdu ve 2-3 günlük süre içinde kafa yordular, kartpostallar, mektuplar ve bu afişler ortaya çıktı" dedi.

Daha sonra 91 Bin Dev Öğrenci ve protokol temsilcileri Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama'ya gönderilmek üzere oluşturulan mektup ve kartpostalları tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 19:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?