6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Kayısı da sanal pazara girdi

Malatya’nın en önemli gelir kaynaklarından birisi olan kayısı, sanal ortamda pazarlanacak.
Malatya’da bulunan İris Danışmanlık firması tarafından açılan web sitesinde hem kayısının tanıtımı hem de pazarlaması yapılıyor.

Yurt içinde faaliyet göstermek üzere kurulan http://www.kayisipazari.com/ isimli site Türkiye sınırları içinde firmasını tanıtmak, perakende ve toptan satış yapmak isteyen firmalara yönelik hizmet verecek. İhracat amaçlı faaliyet gösteren ya da göstermek isteyen firmalar için oluşturulan http://wwww.turkishapricot.net/ adlı sitesinin İngilizce olarak yurt dışındaki kullanıcılar ve taleplilerin hizmetinde olacağı belirtildi.

Yurtiçi satış ve tanıtım amaçlı Türkçe site ile yurtdışına hitap edecek İngilizce sitede, firmalar ve ürünleri ile ilgili bilgileri yer alacak.

İris Danışmanlık firma yetkilisi Osman Karakaş, kayısı sorunun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla gördükleri ihtiyaç üzerine 2 projeyi uygulamaya koyduklarını söyledi.

Talep olması halinde her firmaya özel Türkçe ve İngilizce siteler de hazırlanabileceği belirtildi. Yeni kurulan sitede, ayrıca kayısının üreme hücrelerini çoğaltıp, cinsel gücü arttırması dolayısıyla "Naturel Viagra" olarak da söz ediliyor.

malatya
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 14:14:05
Güncelleme :13 Aralık 2004 Pazartesi 16:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?