3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kayseri Erciyesspor'a saldırı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Malatyaspor ile yapacağı maç için Malatya'ya gelirken, takım otobüsü taşlı saldırıya uğradı.

Malatyaspor ile Pazar günü İnönü Stadı'nda karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor karayolu ile Malatya'ya geldi. Mavi-siyahlı takımı getiren otobüs Beylerderesi mevkiinde henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı saldırıya uğradı. Takım otobüsü polis ve jandarma eskortuyla kamp yapacağı otele getirildi. Şans eseri saldırıda yaralanan olmazken, takım otobüsünde maddi hasar meydana geldi. Saldırının şokunu atlatamayan takım oyuncuları herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor takım oyuncusu Evren Turhan, iki takım içinde zorlu bir karşılaşma olacağını söyledi. Turhan, iki takımında kazanmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Takımım ve Malatyaspor adına böyle bir karşılaşma oynamayı istemezdim. İsteyen ve mücadele eden takım kazansın. Malatyaspor'unda ekmeğini yedim ve yıllarca oynadım. Malatyaspor'un da bu halde olmasını istemezdim. Artık bu duruma getirenler utansın. Hem kardeşim burada oynuyor, eşimin de Malatyalı olmasından dolayı ben de üzülüyorum. Biz, profesyonel oyuncularız, inşallah centilmence güzel bir maç olur. Moral açısından biz daha iyi durumdayız. Malatyaspor da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Tabi onların da son şansı. Bizim bir şansımız daha var. Yenemiyorsak bile en azından beraberlik bizim için iyidir. İnşallah güzel bir mücadele olur" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 15:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?