6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Kaza yaptı 'ben sürmüyordum' dedi

Malatya'da bir bilgisayar dükkanına giren pikabın sürücüsü, polise başka birini sürücü olarak gösterdi. Durumu fark eden polis, gerçek sürücüyü gözaltına aldı. 

Alınan bilgiye göre, Ofis Kavşağı'ndaki alt geçitten Turgut Temelli Caddesi'ne çıkan Hüseyin K., 44 DH 560 plakalı pikabıyla ters yöne girdikten sonra kaldırıma çıktı. Bilgisayar dükkanına giren pikap, işyerinin vitrinine çarptıktan sonra durabildi. Kazanın ardından Hüseyin K.'nın yanındaki bir kadınla birlikte kaçtığı iddia edildi. Olay yerine gelen polisin inceleme yaptığı sırada, Hüseyin K. yanında 2 kişiyle kaza yerine geldi. Hüseyin K.'nın yanındaki bir şahsı pikabın sürücüsü olarak göstermesi üzerine polis, "Görgü tanıkları var. Pikabın alkollü olan sürücüsü bir başka araca binerek kaçmış" dedi. 

Hüseyin K.'nın ısrarla yanındaki kişiyi pikabın sürücüsü olarak göstermesi üzerine polis, her iki şahsı da ayrı ayrı ekip araçlarına bindirdi. Polisin yalan beyanda bulunmanın cezasını anlatmasıyla, Hüseyin K.'nın gerçek sürücü olduğu ortaya çıktı. Hüseyin K. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 12:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin şimşek IP: 85.105.241.xxx Tarih : 12.03.2007 14:09:09
valla bu habere de pes ama memleketimi özlemişim resmine bakmak iyi oldu