2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Kenan Işık'a ikizi gibi benziyor

Ünlü tiyatrocu Kenan Işık'a benzerliğiyle dikkat çeken Malatyalı Mehmet Fırat, "Kenan Işık olmadığımı ispatlamak için bazen nüfus cüzdanımı çıkartıp gösteriyorum" dedi. 

Malatya'da emlak ve inşaat işleriyle uğraşan ve yine Malatyalı olan ünlü tiyatro sanatçısı Kenan Işık'a benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Fırat, "Beni Kenan Işık'a çok benzeten oluyor. Sokakta gezerken, 'Hemşehrim hoş geldin' diyerek ilgi gösteriyorlar" dedi. 

Kenan Işık'ın akrabalarının da zaman zaman kendisini gerçek Kenan Işık'tan ayırt edemediğini söyleyen Fırat, "Bir törende bulunuyordum. Orada Kenan Işık'ın yeğeni de varmış. Yanıma gelerek, 'Dayı hoş geldin' dedi. Bir defada Yeşilyurt İlçesi'ndeki kiraz şenlikleri nedeniyle Ata Park'a gitmiştik. Orada bulunan emniyet mensupları beni Kenan Işık olarak karşılayıp ilgilendiler. Sonrada Kenan Işık diye tekrar yolcu ettiler" diye konuştu. 

Nüfus cüzdanını göstererek Kenan Işık olmadığını ispatlamak zorunda kaldığını ifade eden Fırat, "Özellikle Kenan Işık'ın yarışma programını sunmaya başlamasından sonra çok zorlandım. Sokakta gezemez oldum" dedi. 

Kenan Işık ile bir kez karşılaştığını anlatan Mehmet Fırat, Kenan Işık'ın kendisine "Bu kadar da benzerlik olmaz" diyerek sarıldığını belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 15:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?