3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kick Boks Turnuvası Elazığ'da

2. Anadolu Kick Boks turnuvası 23-24 Mayıs tarihlerinde Elazığ'da yapılacak.


Konuyla ilgili bilgi veren Malatya Kick Boks İl Temsilcisi ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Nurullah Ertaş, 1. Anadolu Kick Boks turnuvasının Malatya'da düzenlendiğini, 2. Anadolu Kick Boks Turnuvasını ise Elazığ'da düzenleyeceklerini söyledi.

Elazığ Kick Boks İl Temsilciliği ile organizasyonu birlikte yürüteceklerini ifade eden Ertaş, "Amacımız Anadolu illerini bu tip müsabakalara teşvik etmek ve bölgelerimizde Kick Boks sporunu yaygınlaştırmak. Düzenlediğimiz bu turnuvalarla sporcularımıza tecrübe kazandırarak, milli takımlara gönderiyoruz. Bu sayede de Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcularımız çıkıyor. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'nın da destekleriyle turnuvalara girerek, Malatya'da Kick Boks sporunu daha ileriye götürmek istiyoruz. Bu nedenle bu tür turnuvalarımız devam edecek" dedi.


2. Anadolu Kick Boks Turnuvası'nın 23-24 Mayıs tarihlerinde Elazığ Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağını kaydeden Ertaş, "Müsabakalar; semi contact, light contact ve full contact olmak üzere 3 branşta yapılacak. Müsabakaya, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Iğdır, Kahramanmaraş, Siirt, Tunceli, Sivas, Tokat, Bitlis, Bingöl, Kayseri, Yozgat, Kastamonu, Van, Adana, Mersin, Hatay, Hakkari, Şanlıurfa, Şırnak, Çorum, Amasya, Kırşehir, Rize, Samsun ve Trabzon'dan sporcularımız katılacak. Müsabakalara davet edilen her il, belirtilen branşlarda her kiloda en fazla 2 sporcu yarışabilecek. Malatya'dan 40'a yakın sporcumuz yarışmalara katılacak" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?