4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Kısa film festivaline başvurular

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Kısa Film Festivali'ne müracaatların 15 Mart'ta sona ereceği bildirildi.

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 29 Nisan - 2 Mayıs 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalin yarışma jüri üyelerinin belirlendiği kaydedildi. Açıklamada, “Festival jürisi usta yönetmen ve senarist Işıl Özgentürk, Türk kısa film dünyasına önemli katkılar sağlayan isimlerden İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali yönetmeni Hilmi Etikan ve Sinema 7 programı yapımcısı Binnur Feyizli, ‘Dondurmam Gaymak’ filmiyle ulusal ve uluslar arası bir çok başarı kazanan yönetmen Yüksel Aksu ve Türkiye'nin en önemli kısa film yönetmenlerinden İlker Canikligil'den oluşmaktadır” denildi.

En son katılımın 15 Mart 2008 tarihine kadar uzatıldığı yarışmada, "En iyi Kurmaca" ve "En İyi Belgesel" ödülleri verilecek. Festival kapsamında, ayrıca yurt içi ve yurt dışından özel gösterim bölümleri, oturum ve söyleşiler ve kısa film atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 10:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?