7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Kıskançlık yüzünden 2 kişiyi öldürdü

Malatya'da 6 gün içinde 2 arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen katil zanlısının, "cinayetleri eşine yan bakmaları ve evinin etrafında gezmeleri" nedeniyle işlediğini iddia ettiği bildirildi.

Malatya'da, Cumali Baysal'ı (28) 20 Kasım 2007 Salı günü Göztepe Mahallesi'ndeki boş arazide; Ramazan Karakuş'u (30) ise 25 Kasım 2007 günü Selçuklu Mahallesi'ndeki kayısı bahçesinde bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı M.A.K.'nin, aynı mahallede oturduğu arkadaşlarını eşine yan bakmaları ve evinin etrafında gezmeleri gerekçesiyle öldürdüğünü iddia ettiği belirtildi.

Katil zanlısı M.A.K.'nin, Cumali Baysal'ı öldürdükten sonra evine gelerek banyo yaptıktan sonra Adana'ya gidip 3 gün gezdiğini, daha sonra geri dönerek Ramazan Karakuş'u öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Bıçakla yaralama ve sarhoşluktan sabıkası bulunan katil zanlısı M.A.K.'nin geçen yıl polise mukavemetten dolayı 2 ay cezaevinde kaldığı belirtilirken, katil zanlısının geçtiğimiz yıl eşini, "Erkekler neden sana bakıyor?" diyerek bıçakla öldürmek istediği, cinayeti olay yerinde bulunan babasının önlediği öne sürüldü. Öte yandan Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürülen katil zanlısına burada psikolojik tedavi amaçlı ilaç verildiği ve sonrasında Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmesinin istendiği ancak ailesinin bu uyarıyı dikkate almadığı iddia edildi.

"Bıçakla birden fazla adam öldürme" suçundan adli makamlara çıkarılan M.A.K., tutuklanarak Malatya E tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 17:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MESUT DOĞAN IP: 88.228.149.xxx Tarih : 30.12.2007 14:40:48

Ben körü körüne öldürülen bu pırıl pırıl gencin dayısının oğluyum.Her konuda devletden yardım bekleyemeyiz bu bir örnek olsun aileler dikkat evlatlarınızı öyle bir yetiştirinki bir gün böyle bir hata yapmasın...Bu gün bizim yarında sizin.Ama ben diyorumki bugünden önleminizi alınki yarın sizde bizim gibi üzülmeyesiniz...