3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Koçtaş törenle açıldı

KOÇTAŞ MALATYA'DA TÖRENLE AÇILDI

Koçtaş Malatya Mağazası düzenlenen törenle açıldı.

İnönü Caddesi'nde Malatya Park içerisinde hizmet veren Koçtaş'ın açılışında konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Anadolu'daki ekonomik hareketliliğe dikkat çekerek, Holding olarak 6 yıldır düzenledikleri Anadolu buluşmaları etkinliklerini anlattı.

 "Koçtaş yönetimi küresel ekonomik krizin etkisinin hissedilmeye başlandığı günden bu yana çok güçlü bir beceri sergiledi ve işlerini büyütmeyi başardı" diyen Mustafa Koç, Koçtaş'ın gerek Türkiye ve gerekse dünya ekonomisi için kritik bir yılı yüzde 20 gibi bir büyüme ile tamamlamak üzere olduğunu vurguladı.

Vali Ulvi Saran ise konuşmasında, "Bu gibi hizmetlerde, küçük esnaf ve sanatkaların en az zarar görecek şekilde uygulamalar getirilmesini ümit ediyorum" diyerek, bu gibi yatırımların, yeni yatırımlar yapılmasına vesile olmasını temenni etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, bu tür yatırımların Malatya'yı cazibe merkezi haline getirdiğine dikkat çekerek, Koç'ların Malatya'ya sosyal, kültürel ve eğitim alanında yatırım yapmalarını beklediklerini vurgulardı.

Konuşmalarından sonra kurdele kesilerek Koçtaş'ın açılışı gerçekleştirildi.

KOÇTAŞ MALATYA'DA TÖRENLE AÇILDI
KOÇTAŞ MALATYA'DA TÖRENLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 11:40:04
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 12:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?