3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Kombine satışları sürüyor

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da kombine bilet satışları devam ediyor.


8 bin kombine bilet bastıran sarı-kırmızılı kulüpte Şirketler Sorumlusu Metin Kaya ve Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat İpekten, AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.
Burada bir konuşma yapan Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat İpekten, "Malatyaspor'un yaşadığı sorunların aşılmasında Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, milletvekillerimiz ve AK Parti İl Başkanımız Mustafa Şahin'in büyük emekleri var. Bugün de kendilerinden kombine bilet satışı konusunda yardım istemeye geldik. 10 tane protokol kombine kartı takdim edeceğiz. Bundan sonra da desteklerinin devamını bekliyoruz" dedi.
AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ise Malatyaspor'un Malatyalıların ortak paydası olduğunu ifade ederek, "Malatyaspor için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Özellikle bu konuda Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak'ı Malatya'ya davet ederek, takımın sorunlarının çözümü noktasında girişimlerde bulunduk. Malatyaspor'a elimizden geldiği kadar bundan sonrada destek vereceğiz" diye konuştu.
Birleşik Malatyaspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat İpekten, 10 adet protokol kombine kartını AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin'e takdim etti.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 21:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?