6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Kontrolü kaybedince 5 yayayı ezdi

Malatya'da, otomobil yayalara çarptı, 5 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Turgut Temelli Caddesi alt kavşağı Çevreyolu'nda meydana gelen kazada S.S.'nin yönetimindeki 44 FK 294 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaya olarak yoldan geçen A.K. isimli bayan ile, A.K. isimli erkek ve M.Ö. adlı şahıslara çarptı. Kazanın ardından takla atarak duran otomobil içerisinde bulunan G.S. ile F.S. de yaralandı. Yaralılar, Turgut Özal Tıp Merkezi ile Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Bu arada kazada yaralanan A.K. isimli erkek şahsın durumunun ağır olduğu belirtildi. Sürücünün gözaltına alındığı ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 19:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VATANDAŞ IP: 85.98.159.xxx Tarih : 17.02.2007 14:00:57
merak ettiğim bir konu var.sadece malatya ve malatyalıya özgü bir durum mu bu acaba? insanlar ne ışık biliyorlar ne kırmızı yandı biliyorlar.yaya geçidi ve trafik lambası olduğu halde adım başı her istediği yerden karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar.artık şoförlükten daha fazlası cambazlık yapmak gerekiyor.şoförlerinden yayalarda fazla bir farkı yok.keşmekeş.kurallara uyanlar bu genellemenin dışında tabiki