4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

KPSS önlemi

Bir çok ilde olduğu gibi Pazar günü Malatya'da da yapılacak olan KPSS sınavı için tedbirlerin alındığı belirtildi. 

ÖSYM Malatya il sınav yöneticisi İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadık Keleş, yaptığı açıklamada, "21.09.2008 günü Malatya'da yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), bu güne kadar ilimizde yapılan en kapsamlı sınav olacaktır. Bu nedenle, sistemde olmayan ve daha önce sınav yapılmamış olan yeni binalar da sisteme dahil edilmiştir. Söz konusu sınavın bir aksamaya neden olmadan yapılabilmesi için aşağıda belirtilen ilkelere uyma konusunda özen gösterilmesi gerekmektedir" şeklinde belirtti. 

Bina sınav sorumlusu ve yardımcılarının 21 Eylül günü en geç saat 07:00'da sınav sorularını teslim almak üzere binalarında hazır bulunacaklarını bildiren Prof. Keleş, daha sonra şunları belirtti; "Bu sınavda, bina sınav yöneticisinden gözetmene kadar hiç bir görevlinin meşru mazereti olmaksızın iade talebi kabul edilemeyecektir. Meşru mazereti nedeni ile görevini iade etmek zorunda kalanların görev kartlarını mazeret belgeleri ile birlikte bizzat kendilerinin Eğitim Fakültesi A Blok (İdari Bina) altında bulunan ÖSYM bürosundaki görevlilere teslim etmeleri gerekmektedir. Mücbir sebepler dışındaki görev iadelerinin, (meşru mazeretler de dahil olmak üzere) en geç 17.09.2008 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Görev değişikliği talepleri kesinlikle kabul edilmeyecektir. Hiç kimsenin ÖSYM il yöneticisinin onayı olmaksızın görevini ve görev kartını bir başkasına devretme hakkı bulunmamaktadır. 

Her sınavda, sınavın uygulanması ile ilgili bazı değişiklikler olduğu için bütün görevlilerin sınav klavuz kitapçığını, sınavdan önce, mutlaka okumaları gerekmektedir."

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 17:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?